JACHTEN / SCHEEPSWEGEN
  • Baykon Yachts  Ship Weighing, weighing, scale
Baykon Yachts  Ship Weighing, weighing, scale
In de scheepsbouw, waar wegen met hoge capaciteit en veeleisende industriële meetomgevingen een standaard zijn, is het gebruik van de goed uitgeruste weegsystemen met bewezen technologie een van de belangrijkste factoren voor een efficiënte productie, kwaliteit, kosten en levertijd

Met meer dan 30 jaar ervaring in industrieel wegen biedt Baykon hightech, uitmuntende producten en oplossingen voor de scheeps- en jachtindustrie en alle sectoren van de industrie. Jacht- en scheepsweegsystemen bestaande uit Baykon-producten die speciaal zijn ontworpen voor de sector en bieden jarenlange probleemloze werking op scheepswerven met hoge precisie, betrouwbaarheid en gebruiksgemak.

Naast de nauwkeurige gewichtsmetingen van verschillende secties van het schip, biedt onze krachtige software het zwaartepuntberekening, naadloze integratie met uw ERP-systeem en het opslaan van gegevens op usb-flashgeheugen

Betrouwbaarheid

Baykon weegmodules en instrumenten zijn hoogwaardige producten die zijn ontworpen om jarenlang probleemloos mee te gaan onder de zware omstandigheden van de sector.

Functionaliteit

Weegtoepassingen voor jachten en schepen worden aangeboden met geavanceerde functies of opties die maximale gevoeligheid en voordelen bieden volgens uw behoeften.

Modulaire structuur

Maximale nauwkeurigheid bij het bewaken van krachtverdeling en gewicht in elke fase van de productie met de speciaal ontworpen modules die in de bootwieg zijn geplaatst.

Kraanweegschalen voor zwaar bouwblok

Wegen van zwaar scheepsblok door modules met hoge capaciteit die op de kraanconstructie worden geïnstalleerd en de gewichtsgegevens draadloos overbrengen.

Gegevensverwerking

Bewaken van de lading in verschillende delen van het jacht samen met de totale lading en berekenen van het zwaartepunt.

Gegevens overdragen via RS232, RS485 of Ethernet en opslaan op USB-flashgeheugen

Baykon_Yacht_and_Ship_Weighing_Catalogue
Size hızlı ve etkili bir şekilde dönebilmemiz için, lütfen iletişim bilgilerinizi doldurunuz.
Ad *
Soyad *
Şirket *
Sektör
Pozisyon
Şirket E-Posta *
Telefon
Ülke
Şehir
Notlar
Gönder'i tıkladığınızda Baykon'un sizinle iletişim kurmasına izin vermiş olacaksınız ve böylece talebiniz size yardımcı olacak ilgili kişilere gönderilerek en kısa sürede yanıtlanacaktır. Bizimle iletişim kurduğunuz için teşekkür ederiz.
CERTIFICATION
© 2016 Copyright
BAYKON INC.
All rights reserved
Sign Up