BAYKON SQC STATISTISCHE KWALITEITSCONTROLE
  • Baykon SQC Statistical Quality Control, weighing, scale
Baykon SQC Statistical Quality Control, weighing, scale
BAYKON SQC® Statistische kwaliteitscontrole - Het biedt u de mogelijkheid om de netto-inhoud van uw voorverpakte producten te beheren tijdens afvul- en verpakkingsprocessen, om weegrecords automatisch op te slaan en om u informatieve rapporten en statistische evaluaties uit de robuuste SQL-database mogelijk te maken. De SQC®-software, een multi-user kwaliteitssysteem is verbonden met een MS SQL Server.

Met behulp van BAYKON SQC® kunt u voldoen aan de wettelijke vereisten van e-markeringsrichtlijnen, uw risico's voorkomen die worden veroorzaakt door minder of meer vulhoeveelheden. Het beheersen van verloren product biedt een snelle terugverdientijd.

BAYKON SQC®, Statistische Kwaliteitscontrole - SQC®-Software
is een oplossing die voornamelijk wordt gebruikt in; Voedings-, chemische en cosmetische industrie om de netto-inhoud van uw voorverpakte producten te controleren. Het zorgt voor online monitoring van uw productie en veilige werking van uw vulmachines. Weeggegevens worden automatisch opgeslagen, gerapporteerd en gedocumenteerd volgens de bijbehorende wettelijke richtlijnen voor voorverpakte producten.

Niet minder en niet meer; veilige vulling
Minder vulhoeveelheid:
-Tegen wettelijke verplichting
-Risico op een slecht bedrijfsimago
-Conflict met uw kwaliteitssystemen
Meer vulhoeveelheid:
-Product verloren en geld verliezen

LCD-monitor met aanraakscherm
De vuloperator voert zijn wachtwoord in via de LCD-monitor met aanraakscherm van de BX65-terminal, selecteert de productcode of naam, voert het batchnummer en de machinecode in en begint met het nemen van monsters.
De operator wordt langs de bemonsteringsstappen geleid door de juiste berichten op de BX65-monitor. Het resultaat van de bemonstering wordt aan de operator gegeven en opgeslagen in de SQL-server.

 

Rapporten
Weegrecords op twee ingevoerde datums worden gefilterd door verschillende door de gebruiker gedefinieerde criteria, zoals product, batch, machine, operator, enz.
Gefilterde records kunnen worden afgedrukt op de rapportprinter of worden geëxporteerd als tekst-/Excel-bestand.

BAYKON_SQC_Statistical_Quality_Control_Catalogue
BAYKON SQC Statistical Quality Control Presentations

 

 

Size hızlı ve etkili bir şekilde dönebilmemiz için, lütfen iletişim bilgilerinizi doldurunuz.
Ad *
Soyad *
Şirket *
Sektör
Pozisyon
Şirket E-Posta *
Telefon
Ülke
Şehir
Notlar
Gönder'i tıkladığınızda Baykon'un sizinle iletişim kurmasına izin vermiş olacaksınız ve böylece talebiniz size yardımcı olacak ilgili kişilere gönderilerek en kısa sürede yanıtlanacaktır. Bizimle iletişim kurduğunuz için teşekkür ederiz.
CERTIFICATION
© 2016 Copyright
BAYKON INC.
All rights reserved
Sign Up