BAYKON VIERT ZIJN 35-JARIG JUBILEUM MET GROOT ENTHOUSIASME!

BAYKON, het toonaangevende bedrijf in de weegsector, vierde zijn 35-jarig jubileum met veel enthousiasme!

Baykon, de toonaangevende fabrikant van weegelektronica in Turkije, vierde dit jaar zijn 35-jarig jubileum in de "Kalamış Istanbul Yelken Club" met al zijn medewerkers en hun families en met veel enthousiasme.

De viering, die door meer dan 400 mensen werd bijgewoond, begon met de openingstoespraken van de bestuursleden van Baykon, de heer Serdar Büyüküstün en de heer Emin Y. Sözer.

Baykon is een bedrijf dat kwaliteit en betrouwbare service levert met zijn innovatieve en EU-goedgekeurde apparatuur die communiceert met verschillende communicatieprotocollen, speciaal voor de automatiseringssector, zoals Modbus, Profibus, CANopen, Profinet, EtherCAT, Ethernet TCP/IP. Afgezien van deze sector produceert Baykon producten en oplossingen met verschillende kenmerken voor elke sector, zoals chemie, petrochemie, voeding, ijzer en staal en farmaceutica. Net zoals nauwkeurigheid en formulering essentieel zijn voor de chemische industrie, zijn hygiëne voor de voedingsindustrie, precisie, betrouwbaarheid en GMP-regels voor de farmaceutische industrie, en duurzame apparatuur geschikt voor zware en robuuste omstandigheden voor de ijzer- en staalindustrie net zo belangrijk. Er werd uitgelegd dat Baykon is gestructureerd om de beste service te bieden, inclusief kalibratie en verificatie, aan al deze sectoren met zijn ervaren professionele medewerkers en organisatie.

Er werd uitgelegd dat Baykon de afgelopen vijf jaar goede vooruitgang heeft geboekt, vooral in zijn groeidoelstellingen in het buitenland, BAYKON Benelux in Nederland heeft opgericht in 2021, en de voorbereidingen zijn begonnen voor de oprichting van een bedrijf in Duitsland, waarna Baykon-dochterondernemingen in andere landen zullen volgen. Bestuursleden deelden met hun medewerkers het goede nieuws dat er binnenkort een nieuw productiecentrum wordt geopend.

In het programma van de avond werden plaquettes uitgereikt door de bestuursleden aan meer dan 40 medewerkers die meer dan 10 jaar en 20 jaar in dienst waren.

Kort verleden, heden en doelen van Baykon;

Baykon, opgericht in Istanboel in 1987, begon in het begin van de jaren negentig met de binnenlandse massaproductie en werd een bekend bedrijf in Turkije en de wereldmarkt dankzij de technologieën die het tot op de dag van vandaag heeft ontwikkeld. Baykon en is de grootste in zijn sector geworden in termen van actieve waarde, volgens de rapporten van het ministerie van Industrie. Nogmaals, volgens rapporten van het ministerie is het een van de toonaangevende bedrijven in ons land in termen van R&D-waarde.

Baykon exporteert direct naar meer dan 60 landen en indirect naar meer dan 100 landen en brengt zijn verspreiding (netwerk) op een zeer hoog niveau. Baykon implementeert een strategie om zijn marktaandeel te vergroten. De top vijf van exporterende landen zijn respectievelijk Duitsland, China, Engeland, India en Maleisië. Zoals bekend zijn deze landen de meest uitdagende markten ter wereld.

Innovaties die Baykon tot op heden in de World Weighing Technology heeft gebracht;

Baykon heeft vooral in de afgelopen jaren essentiële innovaties in de wereld van weegtechnologie gebracht. De belangrijkste hiervan zijn:

- Ontwikkeling en productie van de eerste op microprocessor gebaseerde gewicht- en krachtmeetzender ter wereld,
- Bewaking van het load cell-signaal op microvolt-niveau in de weegindicator, die de onderhoudstijd in de industrie verkort, en,
- Ontwikkeling en productie van industriële weegindicator met 's werelds eerste IoT-output voor de Cloud verbinding.

BAYKON, lid van de Europese vereniging van fabrikanten van weeginstrumenten (CECIP) en een wereldwijd Turks bedrijf in industrieel wegen, wil met zijn fabrikantidentiteit een essentiële speler op de wereldmarkt zijn.

 

Baykon-bestuursleden Serdar Büyüküstün, zijn vrouw Mevr. Handan Buyuküstün, dhr. Emin Y. Sözer, zijn vrouw Mevr. Biçe Sözer en een van de eerste medewerkers van het bedrijf Mr. Necmi Eser en zijn nieuwste medewerker Mr. Sefa Balcıoğlu sneed de 35e verjaardagstaart aan.

 

Meer dan 40 medewerkers kregen hun plaquette overhandigd door de bestuursleden van Baykon.

 

Verkoopsmanager Özgür Çayırlı kreeg een plaquette overhandigd door Baykon bestuursleden dhr. Serdar Büyüküstün en dhr. Emin Y. Sözer.

 

CERTIFICATION
© 2016 Copyright
BAYKON INC.
All rights reserved
Sign Up