BAYKON IS LID VAN CECIP!

Baykon is lid van CECIP!

Over CECIP;

CECIP, opgericht in 1958, heeft vandaag 14 leden. Deze omvatten 11 nationale aangesloten verenigingen uit: Oostenrijk, Tsjechië, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Polen, Slowakije, Spanje, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk en drie bedrijfsleden uit Portugal, Zweden en Turkije.

De weegindustrie heeft de afgelopen decennia enorme veranderingen doorgemaakt met de introductie van nieuwe technologieën en technieken in alle sectoren. Weeginstrumenten spelen tegenwoordig een belangrijke rol in elke branche en dragen bij aan de kwaliteit van het eindproduct en indirect aan ons dagelijks leven.

Tegenwoordig speelt CECIP zijn rol binnen Europa en streeft het naar gemeenschappelijke en geharmoniseerde normen die op Europees en internationaal niveau worden aangenomen. Deze normen en wetgeving moeten veiligheid en kwaliteit bieden aan zowel consumenten als gebruikers van weeginstrumenten. CECIP wil waardevolle bijdragen leveren om de kwaliteit van wetgeving en normen te verbeteren.

CECIP neemt deel aan het werk van internationale organisaties, zoals OIML (International Organization for Legal Metrology) en WELMEC (European Cooperation in Legal Metrology).

Website of CECIP: https://worldwithweighing.com/en_US/

CERTIFICATION
© 2016 Copyright
BAYKON INC.
All rights reserved
Sign Up